Weg en Water
/

Civiel technische advisering, ondersteuning en management

 

Over mij

 

Ik ben in 1972 geboren in de Zaanstreek en opgegroeid in Purmerend. Na mijn studietijd heb ik mijn vrouw ontmoet en hebben wij 10 jaar in Amsterdam gewoond en gewerkt. Met de komst van onze twee kinderen zijn wij verhuisd naar het voor mij bekende Purmerend.

Mijn carrière in de Civiele Techniek ben ik begonnen als uitvoerder. Van de praktijk ervaring en alledaagse dilemma's maak ik tot op de dag van vandaag nog zeer regelmatig gebruik. Als calculator heb ik vervolgens mijn inzichten verder ontwikkeld in kosten, strategie, wet- en regelgeving en contracten. Met het veranderingsproces dat in de branche op gang kwam na de Bouwfraude-affaire, kwam ik steeds meer in aanraking met nieuwe contractvormen en ontwerpwerkzaamheden. Toen ik mij daar in had bekwaamd vond ik mijn volgende uitdaging in de ingenieurswereld. 

Daar heb ik geleerd om samen te werken met specialisten, in het oplossen van vele en uiteenlopende vraagstukken. Projecten bij mijn opdrachtgevers volgden elkaar vaak op, met een duurzame klantrelatie tot gevolg. Aan de jaren van groei van het team en het opbouwen van de klantrelaties bewaar ik mooie herinneringen. Na 7 jaar heb ik de ingenieurswereld weer ingeruild voor het aannemersvak. Hier vond ik een nieuwe uitdaging in het tendermanagement. Met veel plezier heb ik mijn ervaringen in het ingenieurs- en opdrachtgeverslandschap kunnen verbinden met de aannemerij, met mooie resultaten tot gevolg. 

Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst, werk ik sinds 2017 bewust als zelfstandige, met als doel om op projectbasis opdrachtgevende partijen te ondersteunen van initiatief tot en met realisatie.